Izvor: Danas, 17.Sep.2014, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan od policijskih sindikata ponovo najavljuje štrajk

Beograd - Predsedništvo reprezentativnog Nezavisnog sindikata policije, koji okuplja više od 25.000 članova, jednoglasno je donelo odluku da 26. septembra u 7 sati stupi u štrajk policije, uz poštovanje minimuma procesa rada.

O odluci o stupanju u štrajk NSP je obavestio ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića, kao i direktora policije Milorada Veljovića, navodi se u pisanom saopštenju poslatom sa adrese ovog sindikata

- Naši štrajkački >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << zahtevi su sporna pitanja oko kojih do sada nismo uspeli da usaglasimo stavove sa poslodavcem. Odnose se na produženja Posebnog kolektivnog ugovora do potpisivanja novog, isplatu zaostalih naknada za dolazak i odlazak sa rada zaposlenima u MUP-u, isplatu jubilarnih nagrada, kao i garanciju ministra Nebojše Stefanovića da se na zaposlene u MUP-u neće primenjivati dodatno smanjenje zarada - izjavio je predsedavajući predsedništva Velimir Lukić, a prenosi u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Štrajk,   Štrajk policije

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.