Odbojkaši Vojvodine protiv Partizana za plasman u finale Kupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2021, 16:04

Odbojkaši Vojvodine protiv Partizana za plasman u finale Kupa

Odbojkaši Vojvodine nastavljaju sa ubrzanim ritmom igranja utakmica. Pored obaveza u Ligi šampiona, bore se za trofeje i u prvenstvu, ali i domaćem kupu, gde sutra igraju revanš meč u polufinalu tog takmičenja.

U polufinalu Kupa Srbije za odbojkaše, Vojvodina u utorak igra protiv Partizana od 17 i 30, dok će Crvena zvezda od 19 sati igrati sa Mladim Radnikom iz Požarevca.

To su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << revanš susreti polufinala, a u prvim mečevima, koji su odigrani pre dve nedelje, Zvezda je u gostima slavila sa 3:1, dok je Partizan kao domaćin bio bolji od Vojvodine maksimalnim rezultatom.

U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, finalistu će odrediti bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno.

Vojvodina ove sezone igra na tri koloseka, u Prvenstvu, domaćem Kupu, ali i u grupnoj fazi Lige šampiona. U prvom kolu evropskog takmičenja, srpski šampion je poražen u Berlinu, ali već sledeće sedmice, u sredu 15. decembra, Novosađani će dočekati slavni ruski Zenit.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.