Izvor: RTS, 07.Dec.2021, 06:48

Rukometašice sa Ruskinjama u duelu za prvo mesto u grupi (20.30. RTS2)

Ženska rukometna reprezentacija Srbije duelom sa selekcijom rusije odlučuje o prvom mestu tabele grupe B na Svetskom prvenstvu u Španiji. Utakmica u Liriji počinje u 20.30 uz direktan prenos na našem Drugom programu, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.
Izabranice Uroša Bregara odličnim igrama i pobedama nad reprezentacijama Poljske i Kameruna >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izborile su prolaz u drugu fazu takmičenja.

Večerašnji duel sa selekcijom Rusije odlučuje ko će u nastavak takmičenja sa prvog mesta u grupi jer su i Ruskinje savladale iste suparnice ali sa manjom gol razlikom i trenutno su druge na tabeli.
Rukometašice Srbije su svesne kvaliteta tima Rusije, najtrofejnije reprezentacije sa osvojenih sedam zlatnih medalja, ali samouvereno dečekuju meč u želji da nastave pobedničku seriju i sa maksimalnim brojem osvojenih bodova nastave takmičenje na Svetskom prvenstvu.
Utakmica Srbije i Rusije počinje u 20.30 uz direktan prenos na našem Drugom programu, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbiji se otvaraju vrata raja: Jeste Rusija favorit, ali nije nepobediva

Izvor: MozzartSport.com, 07.Dec.2021

Svetsko prvenstvo za rukometašice u Španiji: Izabranice selektora Uroša Bregara igraju večeras (20.30) protiv Zbornaje za prvo mesto u Grupi A i prenošenje sva četiri boda u narednu fazu gde nas čekaju Francuska, Slovenija i Crna Gora..Pobedom nad Poljskom na premijeri Srbija je napravila odlučujući...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.