Američka košarkašica igra za Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2015, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američka košarkašica igra za Srbiju

Američka košarkašica Danijel Nikol Pejdž u nastavku karijere nosiće dres reprezentacije Srbije, saopštio je danas nacionalni savez.

Pejdž je dobila državljanstvo Republike Srbije i tako stekla pravo igranja za tim Marine Maljković.

Ona ima 28 godina, igra na poziciji krila i već drugu godinu zaredom nastupa za francuski Landes.

Završila je univerzitet Nebraska, a tokom karijere igrala je za bugarski Dunav, izraelski Jerusalim, mađarski Zalegeržeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i nekoliko francuskih klubova.

Promocija nove reprezentativke Srbije zakazana je za sutra u 12 sati u prostorijama KSS, a na konferenciji će govoriti i predsednik Dragan Đilas i selektor Marina Maljković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amerikanka postala Srpkinja

Izvor: B92, 02.Mar.2015

Američka košarkašica Danijel Nikol Pejdž u nastavku karijere nosiće dres reprezentacije Srbije, saopštio je KSS...Pejdž je dobila državljanstvo Republike Srbije i tako stekla pravo igranja za tim Marine Maljković...Ona će postati prvi strani igrač u istoriji srpske košarke, koji će nastupiti...

Nastavak na B92...

Američka košarkašica stekla pravo nastupa za Srbiju

Izvor: Politika, 02.Mar.2015

BEOGRAD, – Američka košarkašica Danijel Nikol Pejdž dobila je državljanstvo Srbije i stekla pravo nastupa za reprezentaciju...Košarkaški savez Srbije saopštio je da će se predstavljanje 28-godišnje američke košarkašice održati sutra u prostorijama Saveza...Pejdž igra za francuski Basket...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.