Gledaoci reporteri

Izvor: RTS, 22.Dec.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledaoci reporteri

Od danas i na našem sajtu, svakodnevno, rubrika "Gledaoci reporteri" iz Jutarnjeg i Beogradskog programa RTS-a.

Fotografija našeg "Gledaoca reportera dolazi iz Lazarevca. Autor je Radovan Ljumović. U pitanju je postavljanje televizijske antene. Da bi prijem bio bolji, potrebno je da na vrhu krova, stoji čovek čoveku na leđima! Nadamo se da Vam je posao bio uspešan i da sada gledate RTS uz odličan prijem.

Gradimir Jocić iz Lucerna u Švajcarskoj poslao je izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zanimljivu fotografiju, koju je nazvao kupanje bebe u sudoperi. Ova beba je već i prohodala, ali ovakva slika je prava uspomena na dane odrastanja kojih se ne sećamo.

Ko kaže da je popularni "fića" bio mali auto, koji ništa nije mogao da preveze? Goran Prađa, iz mesta Deronje kod Odžaka nam je poslao fotografiju koja dokazuje da se "fićom" prevozio čak i nameštaj. O sigurnosti čoveka na krovu, nekom drugom prilikom.

Podsećamo vas da i Vi možete biti naš gledalac reporter, ali molimo vas da uz fotografiju pošaljete i svoje ime i prezime. Najbolje fotografije biće nagrađene.

Ne zaboravite, u Holu RTS-a, u Takovskoj ulici, otvorene je izložba najboljih fotografija koje su do sada prikazane  u našoj rubrici "Gledalac reporter", uključujući i 12 nagrađenih

Interesantnu fotografiju ili kraći filmski zapis možete nam i dalje slati MMS-om ili imejlom.

Telefon za MMS je 064-861-10-10.

Imejl adresa je: gledalacreporter@rts.rs

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.