Promocija Vlade Veselinovic u Somboru

Izvor: Objava, 29.Avg.2016, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija Vlade Veselinovic u Somboru

U Somboru 31. avgusta u 19h ce se odrzati jedna prelepa promocija u restoranu Karibo ( Rade Koncara br. 12 ), u pitanju je promocija Vlade Veselinovic, soliste na harmonici koji dolazi iz Pirota. On je autor cetiri knjige, u pitanju su strucne muzicke literature, kao i CD - a pod nazivom "Balkan na moj nacin, kroz zvuke harmonike " , na kome su njegove autorske kompozicije, koje je komponovao u duhu tradicije.
Sem njegovih knjiga i CD-a, promovisat ce se i spot za kompoziciju sa njegovog CD-a " Tuga za jug " snimljen u okolini Pirota, https://www.youtube.com/watch?v=kG_1LJFGbi8 , kao i premijerno prikazati NOVI spot za njegovu autorsku kompoziciju " Harmonikaski pozdrav Sumadiji " koji je ovih dana snimljen u Restoranu Gentlemens u Somboru.
Na promociji Vlade Veselinovic, specijalni gosti ce biti istaknute licnosti iz sveta harmonike : Jovica Djordjevic profesor na konzervatorijumu u Bacu i nosilac doktorske diplome za harmoniku, Orosz Zoltan svetski virtuoz na harmonici iz Madjarske, Peter Moger iz Madjarske vrhunski majstor i vlasnik brenda " Petromaesto " harmonika i Vlada Popovic istaknuti i vrhunski somborski gitarista.
U prostorijama restorana Karibo, za vreme promocije bice izlozene fotografije somborskog majstora fotografije Petra Zambo.
Bice to nezaboravno vece uz muziku harmonike, prelepe fotografije i svetske goste!
Pozivamo sve koji vole zvuk harmonike, ulaz je slobodan!

DOBRODOSLI!
Pogledaj vesti o: Jutjub