Veličina (ni)je bitna - mapa koja otkriva sve

Izvor: B92, 26.Avg.2013, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veličina (ni)je bitna - mapa koja otkriva "sve"

"Merenje" je nacionalni sport u mnogim zemljama. Ranije smo imali priliku da se "merimo" u evropskim granicama, a sada nam ova interaktivna mapa pruža mogućnost za poređenje na globalnom nivou.

Interaktivna "Target Mapa" pruža mogućnost da se uporede prosečne veličine penisa u (skoro) svim zemljama sveta.

Po ovoj mapi, najveće penise (u proseku) imaju muškarci u Kongu - 17.93cm, dok najmanji imaju Južnokorejci i to 9.66cm. Srpski muškarci u proseku imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << penis veličine 14.87cm.

I ako svi znaju za narodnu mudrost "veličina nije bitna", većina muškaraca i dalje smatra da veći polni organ garantuje i veće zadovoljstvo u seksu. Mišljenje žena o ovom pitanju varira od situacije i raspoloženja. Šta vi mislite o ovoj mapi i da li je veličina bitna ili ne, podelite sa nama u komentarima. Izvesni civilizacijski nivo vaših odgovora se očekuje i zahteva.

Po jednom ranijem istraživanju, prosečna dužina muškog penisa iznosi 14.2 centimetra kada je on u erekciji, potvrdila je studija sprovedena na 1.661 muškarcu. Studija je objavljena u „Žurnalu seksualne medicine“ i potvrdila je rezultate prethodnih studija koje su se bavile ovom temom.

Dok istražueje ovu mapu i tražite podatke koji vas zanimaju, muzički predlog neka bude hit grupe Du Du A, sa albuma "Primitivni ples" iz 1983. godine, "Bugi Pored Reke Kongo".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Veličina (ni)je bitna - mapa koja otkriva "sve"

Izvor: B92, 26.Avg.2013

"Merenje" je nacionalni sport u mnogim zemljama. Ranije smo imali priliku da se "merimo" u evropskim granicama, a sada nam ova interaktivna mapa pruža mogućnost za poređenje na globalnom nivou...Interaktivna "Target Mapa" pruža mogućnost da se uporede prosečne veličine penisa u (skoro) svim zemljama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.