Vaša ČETKICA ZA ZUBE je veći izvor zaraze nego WC-šolja! Zato, ODMAH uradite ovo (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Avg.2016, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaša ČETKICA ZA ZUBE je veći izvor zaraze nego WC-šolja! Zato, ODMAH uradite ovo (VIDEO)

Oralna higijena je nešto čemu nas uče od malih nogu. Zube bi trebalo prati dva puta dnevno, kada ustanemo i pred spavanje. Ovu proceduru nije dovoljno samo slediti, bitno je i kakvu četkicu za zube koristite.

Kada koristite istu četkicu duže vreme , to može da dovede do toga da ona postane isuviše meka i raščerupana, pa više ne može da dopre do zabačenijih delova. Tada je pranje zuba beskorisno.

Vlakna četkice mogu da se izlome, tako da nećete moći da očistite >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zubnu ploču i šupljine, što može da dovede do razmnožavanja bakterija.

Ako ste od onih ljudi, kojima je kupovina četkice za zube svako malo dosadila, a ujedno želite da vaši zubi budu čisti i zdravi, evo načina kako da vaša rašerupana četkica puna bakterija postane kao nova i dezinfikovana.



Osim što ćete sačuvati novac, bićete oduševljeni ovim trikom.

Sve što vam je potrebno jeste činija sa vrelom, prokuvanom vodom i da ovaj postupak ponovite jednom nedeljno.

Evo šta još možete da učinite sredstvima za pranje zuba.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.