VIDEO: Mačka se pravi mrtva pred psom

Izvor: Radio 021, 30.Nov.2015, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Mačka se pravi mrtva pred psom

Ova maca je naučila da se pred neprijateljem treba praviti mrtav, kako bi izbegao napad.

Video koji ovih dana zabavlja ljubitelje životinja prikazuje krajnje zbunjenu kucu, koja uporno i radoznalo njuška nepomičnu macu, koja se lukavo bacila na asfalt, glumeći da je mrtva, kako bi izbegla čarku sa svojim "neprijateljem".

Međutim, ni macino srpljenje nije večno, pa je najzad morala da se mrdne, što je izazvalo zbunjenost i iznenađenje psa, koji je počeo da laje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Onda je nastala jurnjava kakva se može videti samo u crtanim filmovima, dok maca nije odjurila na neko bezbedno mesto, a kuca nastavila šetnju u koju je krenula.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

(VIDEO) HIT: Ova mačka se pravi da je mrtva kako bi izbegla napad psa

Izvor: Kurir, 30.Nov.2015

Pametna mačka je naučila da treba da se pravi mrtva pred neprijateljem, kako bi izbegla da se nađe u opasnosti...Ovaj video snimak je postao pravi hit, gde je maca nadmudrila psa, dok je ležela na podu i pretvarala se da je mrtva...Pas ju je zbunjeno gledao i njuškao napomičnu macu, koja je sve...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.