Uz bulimiju i bipolarni poremećaj, borila sam se sa drogom i alkoholom

Izvor: B92, 28.Maj.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Uz bulimiju i bipolarni poremećaj, borila sam se sa drogom i alkoholom"

Pevačica je otkrila sve ovo da bi podigla svest kod ljudi o mentalnim oboljenjima.

Demi Lovato priznala je da se u životu borila sa mnogim teškim stvarima, među kojima su bulimija, droga i alkohol, a da se i dalje nosi sa bipolarnim poremećajem.

"Želim da pokažem ljudima da je u redu da traže pomoć i da je u redu biti mentalno bolestan", kaže ona.

Lekari su joj dijagnostifikovali bulimiju i bipolarni poremećaj, a uz sve to borila se protiv zavisnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od droga i alkohola. Otkrila je da je njen otac Patrik bolovao od istih bolesti od kojih je na kraju i preminuo 2013. godine.

"Gledala sam ga kako živi nesrećan život zbog nemogućnosti lečenja", otkriva pevačica koja je mnogo vremena provela po ustanovama za lečenje. Najveću podršku u svemu joj daje njen dečko Vilmer Valderama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.