Usmrtio ženu, pa se dao u bijeg

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Dec.2014, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usmrtio ženu, pa se dao u bijeg

BANJALUKA - Policija traga za nepoznatim bahatim vozačem koji je u utorak usmrtio Dušku Rađević (36) iz Banjaluke dok je pretrčavala Ulicu krajiških brigada, te pobjegao s mjesta nesreće.

Kako nezvanično saznajemo, do nesreće koja se dogodila oko 20 časova je došlo kada je misteriozni vozač, najvjerovatnije bijelim džipom BMW X5, pri velikoj brzini udario nesrećnu ženu dok je pretrčavala tzv. banjalučki tranzit, iako je to strogo zabranjeno.

Nakon što je Rađevićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << od siline udara odbačena u drugu traku tranzita, vozač je samo produžio dalje. Većina očevidaca nesreće rekla je da je riječ o bijelom džipu BMW X5, ali neki tvrde i da je bijeli mercedes ML.

Policija je juče detaljno tragala za vozačem, koji do zaključenja ovog broja "Nezavisnih" nije pronađen. Izuzeti su i snimci bezbjednosnih kamera sa nekoliko benzinskih pumpi i drugih objekata kako bi pokušali otkriti vozača, a provjeravaju i vlasnike spomenutih automobila.

Razlog nedozvoljenom pretrčavanju ulice je, tvrde očevici, taj što je nastradala žena žurila da stigne na autobus.

"Čuo se jak udar, kao da je nešto eksplodiralo. Žena je kao lutka preletjela nekoliko metara i pala na cestu, ali u suprotnoj traci. Zadrhtim kad se samo sjetim udara", kazao je očevidac koji nije želio da mu navodimo ime.

Kako kaže, vozač džipa ni u jednom trenutku nije pokušao da se zaustavi, već je samo nastavio vožnju.

Rajko Rađević, suprug nastradale Duške, s tugom i nevjericom kazao nam je juče da se u trenutku nesreće ona vraćala sa Poliklinike gdje je radila kao čistačica.

"Radno vrijeme joj je bilo do 20 časova, a u to vrijeme kreće autobus sa stanice kojim ona svaki dan putuje do kuće u Krupi na Vrbasu. Teško mi je, ostao sam sa dva maloljetna sina", rekao je Rađević.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.