Ukinut vojni rok!

Izvor: Domino Magazin, 30.Sep.2010, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukinut vojni rok!

Sreća, sreća, radost: Od 01. januara samo dobrovoljno na služenje

Radujte se klinci! Od 1. januara 2011. služenje vojnog roka više nije obavezno. Vlada je donela Odluku o obustavi obaveze služenja vojnog roka i uputila je Narodnoj Skupštini na razmatranje, saopšteno je posle sednice vlade. To znači da od 01. januara više ne morate da bežite od pozivara iz vojnog odseka i razmišljate na šta ćete izgubiti godinu dana vašeg života.

Ipak, ako ste se razbesneli >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << zbog ove vesti pošto mislite da svaki pravi muškarac i Srbin mora da ide u vojsku, gde se postaje čovek i gde se upoznaju prijatelji do kraja života, onda ćete moći da vratite dug otadžbini, ali na dobrovoljnoj osnovi.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Ukida se obavezni vojni rok

Izvor: B92, 30.Sep.2010

Brograd -- Od 1. januara 2011. na služenje vojnog roka biće upućivani samo oni koji to žele, saopštila je Vlada Srbije...Obaveza služenja vojnog roka u Vojsci Srbije obustavlja se odsluženjem vojnog roka poslednje partije vojnika upućene u 2010. godini, navodi se u saopštenju Vlade...Precizira...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.