Svi putevi vode u ... fontanu želja? Italijan šokirao turiste svojim ponašanjem! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 20.Apr.2017, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi putevi vode u ... fontanu želja? Italijan šokirao turiste svojim ponašanjem! (VIDEO)

Mladić je izazvao burnu reakciju među ostalim posetiocima istorijske fontane Trevi kada se skinuo i "kao od majke rođen" skočio u vodu.

Nakon što je izašao iz fontane, momka je sačekao policajac i odmah ga i uhapsio. Nelegalno je skakanje u fontanu, bacanje smeća i sakupljanje novčića. Policija je saopštila da je u toku  istraga i da će brzo utvrditi da li je učinjena neka šteta ovim nezakonitim činom.

Sve se odigralo u samo par sekundi. Mladić je prišao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << fontani, skinuo se i uskočio na opšte čuđenje i šok prisutnih.

Fontana Trevi je jedna od naj poznatijih atrakcija Rima, glavnog grada Italije.

Mnogi su odmah izvadili mobilne telefone i kamere i zabeležili ovaj trenutak koji je postao hit na intrentu.

Iako se na snimku vidi kako ga policajac smirenog odvodi, italijanski mediji su kasnije preneli da je mladić pokušao da pobegne povredivši policajca.

Iako su prvo mislili da je reč o strancu, jer je kod sebe imao lažan dokument, ispostavilo se da je u pitanju Italijan.

Možda mu je samo dosadio toliki broj turista svakodnevno ili je pak rešio da ih dodatno zabavi i privuče pažnju.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.