Stounsi zabranili Trampu da koristi njihovu muziku

Izvor: B92, 05.Maj.2016, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stounsi zabranili Trampu da koristi njihovu muziku

Britanska grupa Rolingstouns tražila je od kandidata za predsedničku nominaciju Republikanske partije Donalda Trampa da prestane da pušta njihove pesme na svojim mitinzima tokom izborne kampanje.

Bend je juče saopštio da nije dao dozvolu Trampovom izbornom štabu da koristi njihove pesme i da je zahtevao da odmah prestane da upotrebljava njihovu muziku.

Tramp je na svojim skupovima tokom unatarpartijskih izbora prethodnih meseci, pored muzike Rolingstounsa, koristio pesme Eltona Džona, operu i rok muziku.

Jedna od pesama koja se često mogla čuti na njegovim mitinzima je pesma Rolingstounsa iz 1969. godine "You Can't Always Get What You Want".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.