Skarlet Johanson je trudna, čeka prvo dete

Izvor: B92, 04.Mar.2014, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skarlet Johanson je trudna, čeka prvo dete

Američka glumica Skarlet Johanson očekuje bebu sa svojim verenikom Romenom Dorijakom, objavio je 3. marta časopis “People”, pozivajući se na zvaničnu pres službu talentovane glumice.

Johanson (29) u vezi je sa Dorijakom već pola godine. Francuski novinar i menadžer kreativne agencije upoznao je glumicu preko zajedničkih prijatelja.

Prošle jeseni na Filmskom festivalu u Veneciji novinari su uočili prsten na ruci glumice, a ubrzo potom potvrđene su i vesti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se par verio, iako još ne planira svadbu.

Vest o tome da Johanson čeka svoje prvo dete objavio je prvobitno portal “E! Online”, ali je zvanična potvrda stigla za časopis “People”.

Skarlet Johanson je prošle sedmice nagrađena u Francuskoj, gde joj je počasnu nagradu Cezar uručio Kventin Tarantino.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skarlet Johanson je trudna, čeka prvo dete

Izvor: B92, 04.Mar.2014

Američka glumica Skarlet Johanson očekuje bebu sa svojim verenikom Romenom Dorijakom, objavio je 3. marta časopis “People”, pozivajući se na zvaničnu pres službu talentovane glumice...Johanson (29) u vezi je sa Dorijakom već pola godine. Francuski novinar i menadžer kreativne agencije upoznao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.