Scenario napisan za 30 sekundi, Kesić napustio sastanak (VIDEO)

Izvor: B92, 28.Maj.2016, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Scenario napisan za 30 sekundi, Kesić napustio sastanak (VIDEO)

U desetoj epizodi nove sezone emisije “24 minuta“, Zoran Kesić je rekao da je scenario za tu emisiju napisan za svega 30 sekundi.

„Vidite šta je, ja sam pozvao scenariste na konsultacije oko formiranja scenarija, iako dobro znam šta misle o meni i šta okolo laju, kletve bacaju i šta sve rade. Računam ljudi smo i moram po zakonu. Imao sam dobru volju da ih saslušam, međutim, oni su odmah krenuli da vređaju, da pominju neke moje afere, nekakve moje lažne diplome i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sad čak traže moju ostavku na mestu predsednika emisije,“ izjavio je Kesić i dodao:

„ Ja sam samo ustao i dostojanstveno napustio sastanak“.

Kakav je scenario napisan za 30 sekundi, šta su rekli gost emisije fotograf Brajan Rašić i analitičarka Borka Pavićević mogli ste da da vidite na TV B92.

Reprizu emisije možete pogledati u utorak u 15h na TV B92, kao i na video stranama sajta B92.net.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.