Savršena: Evo kako jedna od najzgodnijih žena na svetu izgleda na ulici

Izvor: B92, 15.Dec.2015, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savršena: Evo kako jedna od najzgodnijih žena na svetu izgleda na ulici

Latino diva Dženifer Lopez izgleda odlično i kada je fotografi slikaju nespremnu na ulici.

Navikli smo da izgleda sjajno na crvenom tepihu u haljinama najprestižnijih modnih marki i sa šminkom profesionalnih šminkera, ali moramo da priznamo da slavna Džej Lo podjednako dobro izgleda i na ulici.

Fotografi su je slikali na ulicama Kalifornije u opuštenoj odevnoj kombinaciji - teget bluzi s rol-kragnom, farmerkama i čizmama s viskom potpeticom koje je ukombinovala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << s modernom torbom sa resama.

Fotografima nije promaklo ni da slikaju ovu mamu dvoje dece dok je odlazila od njih, te stvarno možemo reći da ona, sa 46 godina, izgleda neverovatno dobro.

Kako se vama Džej Lo dopada u ovoj kombinaciji?

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Savršena: Evo kako jedna od najzgodnijih žena na svetu izgleda na ulici

Izvor: Story, 15.Dec.2015

Latino diva Dženifer Lopez izgleda odlično i kada je fotografi slikaju nespremnu na ulici....Foto: Profimedia..Navikli smo da izgleda sjajno na crvenom tepihu u haljinama najprestižnijih modnih marki i sa šminkom profesionalnih šminkera, ali moramo da priznamo da slavna Džej Lo podjednako dobro...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.