Ruska popularna serija Institut: Pogledajte 26. epizodu

Izvor: B92, 26.Avg.2016, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska popularna serija "Institut": Pogledajte 26. epizodu

Na sajtu PRVA.RS ekskluzivno se emituje ruska popularna serija „Institut“ koja će vas odvesti u vreme carske Rusije, tragičnih ljubavi, intriga i dvoboja.

Žuli priča svojoj tetki grofici Altufjevoj da je uspela da pridobije kneza Hovanskog koji je voljan da joj pomogne da osvoji Voroncova. Ipak, Žuli ne namera da otkriva sve detalje njihovog dogovora.

Hovanski dolazi da poseti Sofiju. Paulina je oduševljena knezom i to otvoreno pokazuje i Sofiji koju moli da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pođe sa Hovanskim da se provozaju kočijama.

Tokom vožnje, Sofija će spaziti Hovanskog i Žuli u drugim kočijama i taj prizor će je uznemiriti.

Hovanski ubeđuje Sofiju da Voroncov ne misli na nju

Sokolova uznemirena Varjinim pričama o slobodoumlju na Univerzitetu odlučuje da pošalje sina u drugi grad.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ruska popularna serija "Institut": Pogledajte 27. epizodu

Izvor: B92, 27.Avg.2016, 13:09

Na sajtu PRVA.RS ekskluzivno se emituje ruska popularna serija „Institut“ koja će vas odvesti u vreme carske Rusije, tragičnih ljubavi, intriga i dvoboja...Učenice instituta za plemićke pripremaju se za posetu velikog kneza. Asja predano vežba pozdravni govor...Devojke spremaju i nove haljine....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.