Premijerno Džordž i Amal: Prvo letovanje sa blizancima (FOTO)

Izvor: B92, 06.Jul.2017, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerno Džordž i Amal: Prvo letovanje sa blizancima (FOTO)

Jedan od najintrigantnijih parova Holivuda Amal i Džordž Kluni uputili su se ka Milanu, a društvo su im pravili novorođeni blizanci, devojčica Ela i sin Aleksandar.

Porodica Kluni je rešila prve dane jula da provede u Italiji, te se poznati bračni par po prvi put sa decom uputio na putovanje.

Kako bi put protekao što brže i udobnije, Džordž je unajmio privatni avion koji ih je doveo do Milana.

Kao pravi muškarac, Kluni je pomogao svojoj suprugi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oko stvari, a bio je zadužen i za nosiljke u kome su spavale bebe.

Ovo je ujedno bio prvi put da vidimo američkog zavodnika u ulozi tate, a mnogi su prokomentarisali da mu nova uloga odlično stoji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novo veselje u porodici Kluni: Džordž i Amal odveli blizance u Italiju

Izvor: Story, 06.Jul.2017

Jedan od omiljenih i najuticajnijih parova Holivuda Amal i Džordž Kluni u ponedeljak, 3. jula, sleteli su u Italiju sa svojim mališanima – blizancima, devojčicom Elom i sinom Aleksandrom. Glumac je unajmio privatni avion koji ih je doveo do Milana kako bi supruzi i jednomesečnim bebama obezbedio...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.