Policajac strijeljao pit bula i snimio zločin

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Okt.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac strijeljao pit bula i snimio zločin

KLEBURN - Policajac iz američke savezne države Teksas hladnokrvno je, hicima iz pištolja, ubio pit bul terijera, a video snimak svirepog zločina nad nedužnim psom pojavio se na YouTubeu.

Neimenovani policajac je dobio poziv od jedne žene iz gradića Kleburna, koja je navela da se 3 psa njenih komšija ponašaju agresivno.

Policajac koji je došao na lice mjesta svirepo je usmrtio životinju sa 3 hica iz pištolja. Kako je policajac na sebi imao i kameru, zločin je snimljen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a video završio na internetu.

Policajac je u izvještaju napisao da je pas bio agresivan i da je zato pucao.

Međutim, vlasnici pasa tvrde da je njihov pit bul bio miroljubiv i da nikada nikog nije napao. Na osnovu snimka može se zaključiti da su vlasnici u pravu, prenosi Telegraf.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.