Pavić: U rudniku u Ljubiji otvoriti 300 radnih mjesta

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2014, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavić: U rudniku u Ljubiji otvoriti 300 radnih mjesta

BANJALUKA - Predsjednik Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Marko Pavić rekao je da će nakon oktobarskih izbora biti intezivirana priča o početku rada rudnika u Ljubiji, što je prilika da do posla dođe oko 300 radnika.

Pavić je rekao da će mještani Ljubije, ukoliko svoj glas daju DNS-u, time podržati inicijativu za pokretanje rudnika i da će živjeti bolje.

"DNS zna, hoće i umije da radi. Ostavili smo trag u svemu u proteklim godinama, sada nam treba čvršća spona >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << između gradske i vlasti na nivou Republike. Zato smo sasvim sigurni da ćemo nakon 12. oktobra dobiti mjesto predsjednika Vlade, jer mi imamo ljude, ali i znanje za tako nešto", rekao je Pavić, koji je i nosilac liste koalicije DNS-NS-SRS za Narodnu skupštinu Srpske iz Izborne jedinice jedan.

Iz ove stranke je saopšteno da se politika DNS-a temelji na četiri stuba - ekonomiji, zapošljavanju, borbi protiv kriminala i korupcije i socijalnim pitanjima.

Nosilac liste DNS-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH Mirko Sovilj rekao je da ova stranka ima ljude koji će u Sarajevu braniti interese Republike Srpske.

"Moramo braniti ustavno-pravni položaj Republike Srpske definisan Dejtonskim sporazumom, ali i njene ekonomske interese", rekao je Sovilj i dodao da se u Sarajevu odlažu važne odluke za razvoj Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Pavić: Međunarodna zajednica se direktno miješa u kampanju

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2014

PRIJEDOR - Predsjednik Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Marko Pavić izjavio je večeras u Prijedoru da se u posljednje vrijeme međunarodna zajednica direktno miješala u izbornu kampanju u Republici Srpskoj i stavila na jednu stranu...On je novinarima u prijedorskom naselju Pećani izjavio i da međunarodna...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.