Ove osobine i naveću lepoticu čine rugobom!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2016, 06:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove osobine i naveću lepoticu čine rugobom!

Svaka žena lepa je na svoj način, ali neke osobine mogu čak i najprivlačniju ženu učiniti ružnom u očima žena i muškaraca. 

A evo i na koje osobine posebno da obratimo pažnju, jer osim što nas čine neprivlačnima, one ostavljaju i ružan utisak u očima drugih.

Prevelika potreba za pažnjom

Svi volimo pažnju, ali žene o kojima pričamo su one koje ne mogu izdržati bez toga da ih neko konstantno gleda. One su glasne, neprijatne u društvu i učiniće >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sve kako bi baš stalno bile u centru pažnje.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Potreba za opijanjem

Nemamo ništa protiv malo alkohola, pogotovo kad je reč o letnjim zabavama, ali žena koja je stalno pijana i takmiči se da njena priča o pijanstvu uvek bude najgora, definitivno nije privlačna.

Foto-ilustracija: Profimedia

Tračarenje

Žene koje stalno tračare deluju jako ružno većini ljudi koji su okruženi njima. Sočni trač tu i tamo nije loš, ali ako se žena bavi isključivo tračanjem, definitivno je neprivlačna.

Foto-ilustracija: Profimedia

Bahatost

Postoji razlika između samouverene žene i one koja je jednostavno bahata. Bahate žene su retko popularne u društvu jer se niko nema volje celo vreme nadmetati s njima.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.