O čemu muškarac misli dok pruža oralni seks

Izvor: Radio 021, 21.Dec.2014, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O čemu muškarac misli dok pruža oralni seks

Pružanje oralnog seksa katkad je prava avantura, prvenstveno u glavi onoga koji pruža.

Jedan od autora Cosmopolitana je zapisao koje su neke od 'tipičnih' stvari koje prolaze kroz um muškarca koji pruža oralni seks. Zavirite u njegov tok svesti.

"Gleda li još uvek TV? Ne mogu da vidim ima li zatvorene oči ili gleda u ekran. Čekaj, gleda li u mene? Ne, zatvorene su joj oči. Jesu li? Jesu. Čekaj, nisu?"

"Želi li da joj diram grudi? Mislim da ih mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dohvatiti odavde. Ne, ne mogu. Sada samo mahnito stružem po njenim rebrima. Odustani od misije"

"O, ne, kašlje mi se. Hoće li primetiti ako zakašljem direktno u njenu vaginu? Ne, neću rizikovati. Suzdrži se, čoveče."

"Dođavola, htela je da joj diram grudi. Sada ih sama dira. Čekaj, pa ovo je zakon. Prestani da buljiš i nastavi da radiš. Hoćemo li se imati seks uskoro."

"Brada će mi imati miris njene vagine. Mislim da je to ok, mogu da živim s tim."

"Ležati na trbuhu s erekcijom nije baš idealno. Gde da ga stavim? Bi li primetila da napravim rupu u dušeku i napravim mesta za penis."

"Ok, izvija leđa, a desna noga joj se trza. Trenutno sam takav frajer!"

"Doslovno mi drobi lobanju bedrima. Otkud joj tolika snaga?! Gura mi glavu u svoju vaginu, mislim da ću umreti."

"Svršila je? Da, da? Ok, sada se mogu vratiti gore i pričekati dve sekunde pre nego što pokušam da stavim svoj penis u njenu vaginu. Bez straha", otkrio je ovaj maštoviti muškarac.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.