Novi trejler za Fury

Izvor: Domino Magazin, 27.Avg.2014, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trejler za Fury

Brad Pitt ponovo lovi naciste

Brad Pittu očigledno dobro leži ubijanje nacista. Tako nam posle Inglorious Bastardsa stiže nešto slično - film Fury, tenkovska ratna drama o Drugom Svetskom Ratu i saveznicima koji su se borili protiv Nemaca.

Osim Brad Pitta, u filmu se okupila zanimljiva ekipa. Tu je Logan Lerman kao vojnik koji nikada nije kročio u tenk, a glavni je na mitraljezu, zatim prekaljenog Jona Bernthala, i ludog Shiau LaBeoufa, za čiju predanost na setu >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << ovog filma svi kažu da je nešto stvarno posebno. Navodno je izvadio dva zuba da bi izgledao autentično a nije se kupao dve nedelje.

Film je u bioskopima 17. novembra a sada je tu i novi trejler:

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.