Muškarci se ne lože više na guzu, noge i grudi! Sada im je OVO seksi

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2016, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci se ne lože više na guzu, noge i grudi! Sada im je OVO seksi

Noge i grudi su uvek bile u modi, ali stilisti kažu da će ovog leta "sevati" ramena i leđa. Naime, takozvane "bolero" majice koje imaju spuštena ramena, top koji prekriva samo grudi, haljine golih leđa... to su komadi koji dominiraju u letnjim kolekcijama.

Danas su mnogim momcima gola leđa i ramena seksi, čak nekima mnogo više nego noge i grudi. Ovog leta je moda fokusirana na manje napadnu odeću, pa je sve što nije prekratko, ali i da puca na sve strane IN.

Naravno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ako oblačite "bolero" majicu, onda gledajte da se ne vide bretele brushaltera, dok je za haljinu "bez leđa" najbolje ići bez ovog odevnog predmeta.

Ovih modnih trendova se pridržavaju i mnoge poznate cice, tako da, devojke, sredite svoje ormare.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.