Monika Beluči kod Ivana Ivanovića

Izvor: B92, 24.Feb.2017, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monika Beluči kod Ivana Ivanovića

Veče sa Ivanom Ivanovićem – gošća Monika Beluči.

Petak, 24.02. u 22h

Pre premijere filma „Na mlečnom putu" koji otvara 45. Fest u Beogradu, glavna glumica Monika Beluči gostovaće kod našeg Ivana Ivanovića. Sjajna italijanska glumica i jedna od najlepših žena sveta reći će nam svoje utiske o festivalu koji će otvoriti, svom prvom srpskom filmu, saradnji sa Emirom Kusturicom kao rediteljem i glumcem, a otkriće i kako se snašla u našoj zemlji i da li joj je srpski jezik zadavao probleme. Naravno razgovoraće se i o drugim Monikinim projektima, onima koji su je proslavili, ali i angažmanima koji je tek čekaju.

.

.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Monika Beluči postidela Ivana Ivanovića: Posle ovoga će mu zavideti svi muškarci u Srbiji

Izvor: B92, 25.Feb.2017, 12:38

Čuvena glumica Monika Beluči bila je gošća emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem“, a čini se da ni sam voditelj nije očekivao da će ona biti ta koja će mu uputiti kompliment...Monika gostuje u Beogradu gde je juče otvorila FEST novim filmom Emira Kusturice "Na mlečnom putu“...Iskoristila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.