Milijarder raskinuo veridbu s pevačicom jer je nekontrolisano trošila njegov novac

Izvor: B92, 27.Okt.2016, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijarder raskinuo veridbu s pevačicom jer je nekontrolisano trošila njegov novac

Kako prenosi australijsko izdanje magazina „Vimins dej“, milijarder Džejms Paker raskinuo je veridbu s poznatom pevačicom Marajom Keri.

Džejmsu je navodno jako smetalo što je Maraja želala da eksponira njihov privatni život u rijaliti programu.

Paker je navodno dozvolio Maraji da zadrži verenički prsten vredan deset miliona dolara kojim se Maraja hvalila u medijima i tvrdila da je toliko težak da ne može ruku da podigne.

Iako je Džejms imućan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čovek i može da priušti sebi mnogo toga, Marajini zahtevi i troškovi postali su nesnosni.

Par se verio u januaru ove godine nakon manje od godine veze.

Budući da je vest o raskidu veridbe objavio "Viimins dej", bićemo uzdržani prema njoj, jer su pre neki dan plasirali i vest da se Kris Hemsvort i Elsa Petaki razvode, što su oni isti dan demantovali.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milijarder raskinuo sa Marajom Keri jer je trošila njegov novac

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2016

Kako prenosi australijsko izdanje magazina „Womans Day“ milijarder Džejms Paker raskinuo je vjeridbu s poznatom pjevačicom Marajom Keri...Džejmsu je navodno jako smetalo što je Maraja željela da eksponira njihov privatan život u rijaliti programu...Paker je navodno dozvolio Maraji da zadrži...

Nastavak na Nezavisne Novine...

RAT NAKON RASKIDA Maraja Keri optužila bivšeg da je "mentalno neuravnotežen"

Izvor: Blic, 28.Okt.2016, 08:44

Samo jedan dan nakon što je australijski milijarder Džejms Parker raskinuo veridbu sa Marajom Keri, optuživši je da je neumerno trošila njegove milione, pop diva je rešila da ispriča svoju stranu priče i sav prljav veš iznese u javnost...Naime, kako piše sajt "TMZ", veza pop dive i australijskog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.