MAGIČNI BRUS BEŽ ŽICE: Ovo je spas za vaše grudi! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Sep.2014, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAGIČNI BRUS BEŽ ŽICE: Ovo je spas za vaše grudi! (VIDEO)

Svaka dama koja želi da istakne svoj dekolte više neće morati da prolazi kroz bolni pakao zvani "žica na brushalteru". Sada je tu magični grudnjak čija je podrška načinjena od ultra nežnog silikona nakon kojeg ćete jednom zauvek reći zbogom žuljanju

Prva stvar koju skoro svaka žena uradi čim se nakon napornog dana vrati kući, čak i pre izuvanja, jeste da u jednom potezu oslobodi svoje grudi i rastereti ih sprave za mučenje poznatije kao “neudobni brushalter“. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Čak i ako je uspela da pronađe grudnjak čija veličina joj savršeno pristaje, žuljanje žice i ružni crveni otisci koji ostanu nakon skidanja su neminovni.

Australijska kompanija “Triumph” odlučila je da stane ženskim mukama na kraj! Oni su lansirali kolekciju “Magic Wire” bruseva koji umesto standardne žice imaju specijalno ojačanje na bazi silikona.

Kako tvrde proizvođači, vaše grudi mogu da budu podignute čitavog dana, bez svih onih neprijatnosti na koje ste navikli.

- Izdvojili smo vreme da saslušamo potrebe žena. Većina njih žalila se na neudobnost brushaltera, crvenilo i konstantnu iritaciju. Ipak, uprkos svim mukama, malo koja dama je bila spremna da se odrekne prednosti koje žica donosi, odnosno njenu moć da podigne i oblikuje grudi na ključnim mestima – rekao je portparol Triumpha.

Oni su osmislili pionirsku tehnologiju bruseva koji kombinuju podršku puš-ap grdunjaka sa udobnošću brushaltera bez žice. Brusevi zasad dolaze u crnoj, beloj, boji kože i nežno ljubičastoj, a prodaju se po ceni od 40 do 50 evra.

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) OSLOBODITE SVOJE GRUDI: Devojke, stigao je magični brus bez žice!

Izvor: Press, 01.Sep.2014

Australijska kompanija “Triumph” odlučila je da stane ženskim mukama na kraj! Oni su lansirali kolekciju “Magic Wire” bruseva koji umesto standardne žice imaju specijalno ojačanje na bazi silikona.. Kako tvrde proizvođači, vaše grudi mogu da budu podignute čitavog dana, bez svih onih...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.