Konačno: Venčali se Anđelina Džoli i Bred Pit

Izvor: B92, 28.Avg.2014, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno: Venčali se Anđelina Džoli i Bred Pit

Svadbena zvona su se konačno oglasila za Anđelinu Džoli i Breda Pita.

Holivudski par venčao se u subotu u Francuskoj, izjavio je danas njihov predstavnik za štampu, prenosi AP.

Anđelina i Bred su dobili dozvolu za venčanje od kalifornijskog sudije koji je doputovao u Francusku da bi obavio ceremoniju.

Bred (50) i Andjelina (39) su zajedno od 2005. godine kada su se upoznali na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit".

Bredu je ovo drugi brak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << - pet godina je bio oženjen glumicom Dženifer Aniston, a Andjelini treći. Oba puta je bila udata za glumca, najpre za Džonija Lija Milera, a zatim za Bilija Boba Torntona.

Američka glumica Andželina Džoli nedavno je potvrdila za francuski list “Parisien” da će se ona i njen dugogodišnji partner Bred Pit venčati, ali nije rekla kada.

"Još smo vereni ali to (venčanje) je projekat na koji mislimo", rekla je američka zvezda za list “Parisien”. Ova njena izjava podstakla je glasine o skorom venčanju Džoli-Pit na njihovom imanju na jugu Francuske, koje već godinama kruže i podstiču opsadu paparaca.

Par ima imanje Miraval na jugu Francuske gde provodi deo godine i proizvodi roze vino.

"Osećamo se malo Francuzima. Deca još više, oni bolje govore vaš jezik nego mi", rekla je glumica koja se nalazi u Francuskoj da bi učestvovala u promociji svog poslednjeg filma "Grdana - zla vila” Dizni produkcije koji izlazi 28. maja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bred i Anđelina se konačno venčali, glumicu do oltara dopratili sinovi!

Izvor: 24sata, 28.Avg.2014

Svadbena zvona su se konačno oglasila za Anđelinu Džoli i Breda Pita.

Nastavak na 24sata...

Venčali se Anđelina Džoli i Bred Pit

Izvor: Radio 021, 28.Avg.2014

Svadbena zvona su se konačno oglasila za Anđelinu Džoli i Breda Pita...Holivudski par venčao se u subotu u Francuskoj, izjavio je danas njihov predstavnik za štampu...Dvoje glumaca su se upoznali pre desetak godina prilikom snimanja akcionog trilera "Gospodin i gospođa Smit" u kojem su igrali bračni...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.