Koji muškarci imaju više šanse kod žena – oni koji jedu BELI LUK ili oni koji ga ne jedu?

Izvor: Telegraf.rs, 16.Nov.2016, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koji muškarci imaju više šanse kod žena – oni koji jedu BELI LUK ili oni koji ga ne jedu?

Iako većina momaka voli ukus i miris belog luka, mnogi izbegavaju da ga jedu pre izlaska u grad, jer su svesni toga da, kad im smrducka iz usta, nisu baš privlačni devojkama. I u pravu su, ali samo donekle!

Ova jedna mala mana belog luka ne znači da uopšte ne bi trebalo da konzumiraju ovu namirnicu.

Najnovija studija, objavljena u časopisu “Apetite” dokazala je da su ženama vrlo privlačni muškarci koji često jedu beli luk.

Ispitanici su nedeljama konzumirali >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << jela s belim lukom. Na kraju istraživanja, žiri sastavljen isključivo od dama, nije ocenjivao njihov zadah, nego telesne mirise, koje su upijali posebni jastučići.

Foto-ilustracija: Profimedia

Muškarci koji su jeli četiri čena belog luka nedeljno ubedljivo su pobedili kolege kojima je zadatak bio da jedu upola manje.

- Beli luk je jak antioksidans, jača imunitet, ubija bakterije i odličan je u prevenciji raka. Moguće je da upravo zbog tih svojih zdravih svojstava muškarci koji ga jednu bolje mirišu. U pitanju je logična biološka i evoluciona selekcija koja je prisutna i kod životinja. Vrste koje se bolje hrane pre će privući zdravog partnera za parenje – objašnjava profesor Krejg Roberts, autor studije.

Zato, dragi muškarci, slobodno jedite beli luk. A možda će vas sačuvati i od vradžbina ili vlaške magije pomoću kojih bi neka devojka htela da vas osvoji:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Koji muškarci imaju više šanse kod žena – oni koji jedu beli luk ili oni koji ga ne jedu?

Izvor: Vesti-online.com, 16.Nov.2016

Izbegavate beli luk jer mislite da vam to neće doneti uspeha kod suprotnog pola? Iako većina momaka voli ukus i miris belog luka, mnogi izbegavaju da ga jedu pre izlaska u grad, jer su svesni toga da, kad im smrducka iz usta, nisu baš privlačni devojkama. I u pravu su, ali samo donekle!..Ova jedna...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.