Kako od bebazlenog psa napraviti monstruma kojeg se svi boje, pa i vi (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako od bebazlenog psa napraviti monstruma kojeg se svi boje, pa i vi (FOTO)

Ako se bojite šetati ljubimca po noći, a i vaš pas je velika maza i plašljivko koji će se prije sakriti iza vas nego vas odbraniti od potencijalnih napača, sigurno će vas oduševiti ovaj genijalni izum jednog Rusa koji je osmislio specijalnu brnjicu za pse.

Brnjica je napravljena od plastike i najlona, a posebna  je po tome što je napravljena u obliku njuške opasnog krvoločnog psa koji kesi zube. Sam pogled na nju nije ugodan. Pogotovo kada se ona stavi psu na njušku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << jer pas zaista izgleda kao da je spreman za napad što je i smisao njezina nastanka – otjerati potencijalne napadače.

Posao navodno cvjeta jer mnogi koji uživaju u večernjim šetnjama sa svojim ljubimcima, a strahuju od lopova i napadača odlučili su se na ovaj način zaštiti. A ima i onih kojima je brnjica, koja košta oko 25 evra, jednostavno zabavna pa je i sami koriste. Umjesto psa naravno.

(telegram.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.