Istraživanje otkrilo najpopularniji dan i vreme za seks

Izvor: B92, 20.Feb.2017, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraživanje otkrilo najpopularniji dan i vreme za seks

Stručnjaci su otkrili i koji dan je najmanje poželjan za 'zabavu u krevetu'...

Ako imate naviku da vodite ljubav nedeljom ujutro, niste sami.

Naime, novo britansko istraživanje u kojem je učestvovalo više od 2000 ljudi, pokazalo je da je upravo nedelja u 9 sati ujutro najpopularnije vreme za razmenu strasti.

Razlog je odmor od radne nedelje i konačno malo više vremena za posvećivanje partneru, ali i prilike za to, piše Dejli Mejl.

Zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je vikend najbolje doba za malo "akcije".

Kao najmanje poželjan dan za razmenu strasti smatra se utorak u devet sati uveče.

Osim toga, očigledno je da tokom zime i hladnijeg vremena ljudi imaju manje volje za seks, dok nam letnje doba i oskudna odeća i njeno lako skidanje brže i češće bude libido.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Najpopularniji dan i vreme za seks

Izvor: OkRadio.rs, 20.Feb.2017

Stručnjaci su otkrili i koji dan je najmanje poželjan za 'zabavu u krevetu'.. Ako imate naviku da vodite ljubav nedeljom ujutro, niste sami. Naime, novo britansko istraživanje u kojem je učestvovalo više od 2000 ljudi, pokazalo je da je upravo nedelja u 9 sati ujutro najpopularnije vreme za...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.