Ceo svet se smeje: Pevačica snimila film za Vog, pa se previše uživela u ulozi modela

Izvor: B92, 21.Jul.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo svet se smeje: Pevačica snimila film za "Vog", pa se previše uživela u ulozi modela

Četrdesetdevetogodišnja pevačica Selin Dion se našla na meti osuda javnosti, koji su istakli da joj nova uloga nimalo ne stoji, te da je bolje da se drži svog posla.

Francusko-kanadska pevačica Selion Dion je poznata po svom raskošnom glasu, ali i odličnom modnom ukusu.

Tako u poslednje vreme, pop diva puni stranice popularnih modnih magazina, a i sarađuje sa velikim brojem svetskih dizajnera.

Ovog puta, došla je i volikog Voga, za koji je snimila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekoliko kratkih videa koje je režirao Gordon von Štajner, a snimani su na različitim lokacijama u Francuskoj.

Dobitnica Gremija se na kratkim video klipovima pojavljuje u šest odevnih kombinacija velikih modnih kuća, kao što su Rodarte, Valentino, Mejson Marigela.

Iako je ona dala sve od sebe da što bolje prikaže modele i uklopi se u ovaj veličanstven projekat, mnogi smatraju da se ipak previše uživela i da joj uloga modela nimalo ne stoji.

Dok pokušava elegantno i graciozno da se kreće, pevačica zapravo pravi neobične pokrete koji su nasmejali ljude širom sveta.

Kako vam se sviđa Selin u ulozi manekenke?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.