Duran Duran tuži svoj klub obožavalaca

Izvor: B92, 25.Jul.2014, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duran Duran tuži svoj klub obožavalaca

Britanska grupa Duran Duran tužila je svoj fan klub u SAD zbog kršenja ugovora, preneo je danas list Gardijan.

Grupa, poznata izmedju ostalog po hitu "Rio", traži 23.500 funti (29.600 evra) za naknadu štete od fan kluba iz okoline Čikaga zato što nije vodio knjigovodstvo kako treba i platio bendu šta je trebalo.

“Worldwide Fan Clubs” iz Glenvjua iz okoline Čikaga, prema sporazumu iz 2010, prodavao je stvari povezane s grupom, održavao knjige i ubirao članarinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pri čemu je grupi Duran Duran išlo 75 odsto profita, a 25 odsto fan klabu.

U tužbi se navodi da je grupa, koju čine Džon Tejlor, Nik Rouds, Rodžer Tejlor i Sajmon Le Bon, više puta tražila da joj se isplati neisplaćeni deo profita.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duran Duran tuži svoj klub obožavalaca

Izvor: B92, 25.Jul.2014

Britanska grupa Duran Duran tužila je svoj fan klub u SAD zbog kršenja ugovora, preneo je danas list Gardijan...Grupa, poznata izmedju ostalog po hitu "Rio", traži 23.500 funti (29.600 evra) za naknadu štete od fan kluba iz okoline Čikaga zato što nije vodio knjigovodstvo kako treba i platio bendu...

Nastavak na B92...

Grupa "Duran Duran" tužila fanove

Izvor: Radio 021, 25.Jul.2014

Britanska grupa Duran Duran tužila je svoj fan klub u SAD zbog kršenja ugovora.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.