Dobre vesti za ljubitelje aplikacija Instagram i WhatsApp, moći će da rade i bez interneta!

Izvor: BKTV News, 20.Apr.2017, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti za ljubitelje aplikacija Instagram i WhatsApp, moći će da rade i bez interneta!

Svima koji su ostali bez interneta "baš kad im je trebao" znaju koliko je to neprijatno. Sada to više i nije toliki problem ako ste korisnik Instagrama, kao i aplikacije WhattsAp.

Korisnici koji su "offline" sada će moći da vide prethodno učitan sadržaj na tzv. News Feedu, profile koje su posetili i objave u Explore tabu, a takođe mogu da ostave komentare na objavama, lajkuju ih, uskladište fotografije i video sadržaj i brišu ljude s liste prijatelja (unfollow).
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Naravno, komentari i lajkovi neće biti vidljivi sve dok se korisnik ponovo ne poveže na internet.

Facebook adds offline mode to Instagram on Androidhttps://t.co/uNPg915iUd

Ako vam sve ovo zvuči poznato, podsetićemo vas da je WhatsApp servis, koji je takođe u vlasništvu Fejsbuka, nedavno dobio "offline mod" u kojem poruke mogu da se šalju i van mreže, a biće isporučene onda kada korisnik ponovo bude na mreži.



Instagram je odlučio da uvede ovu opciju iz razloga što većina njegovih korisnika dolazi iz zemalja u razvoju s lošijom internet vezom, kao i ograničenim protokom mobilnog interneta.

Offline podršku za Android aplikaciju Instagram je najavio na Facebook F8 konferenciji, a prema podacima iz decembra 2016, ovu društvenu mrežu koristi 600 miliona ljudi.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Dobre vesti za ljubitelje aplikacija Instagram i WhatsApp, moći će da rade i bez interneta! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 20.Apr.2017

Svima koji su ostali bez interneta "baš kad im je trebao" znaju koliko je to neprijatno. Sada to više i nije toliki problem ako ste korisnik Instagrama, kao i aplikacije WhattsAp...Korisnici koji su "offline" sada će moći da vide prethodno učitan sadržaj na tzv. News Feedu, profile koje su posetili...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.