Izvor: Nezavisne Novine, 27.Mar.2017, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djevojka iz BiH se udaje za australijskog milionera

SIDNEJ- Biće to jedno od najraskošnijih vjenčanja ove godine u Australiji. Naime, milioner Nevil Kričton (71) oženiće svoju djevojku Nadi Hasandedić, porijeklom iz Bosne i Hercegovine.

I dok svi australijski mediji bruje o ovom vjenčanju godine, ono što izaziva najviše pažnje jeste da je on 34 godine stariji od nje. Ipak, to neće stati na put njihovoj sreći i vezi, koju će ozvaničiti 13. maja.

Inače, vjenčanje će se održati u Velikoj dvorani Univerziteta >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u Sidneju, kojom je Hasandedićeva naprosto očarana.

Kričton je poznat u Australiji po tome što se obogatio trgovinom luksuznim automobilima, a najpoznatiji je kao uvoznik ferarija za Australiju. Njegovo bogatstvo se danas procjenjuje na 400 miliona australijskih dolara.

Mediji prenose da će ovo vjenčanje koštati oko milion dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Devojka poreklom iz Bosne nevesta australijskog milionera

Izvor: Blic, 27.Mar.2017

Biće to jedno od najraskošnijih venčanja ove godine u Australiji. Naime, milioner Nevil Kričton (71) oženiće svoju devojku Nadi Hasandedić, poreklom iz Bosne i Hercegovine...I dok svi australijski mediji bruje o ovom venčanju godine, ono što izaziva najviše pažnje jeste da je on 34 godine...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.