Dart Vejder ne odustaje od političke karijere (FOTO)

Izvor: B92, 23.Okt.2014, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dart Vejder ne odustaje od političke karijere (FOTO)

Dart Vejder, jedan od najvećih filmskih zlikovaca svih vremena, ne odustaje od političke karijere.

Čovek u kostimu čuvenog lika iz filmova “Star Wars” i zvanično je promenio ime u Dart Vejder i vođa je Internet partije Ukrajine (Інтернет Партія України).

On trenutno vodi kampanju za parlamentarne izbore koji će biti održani u nedelju, zasnovanu na promovisanju e-vlade i povećanju finansijske transparentnosti.

On je sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << telohraniteljima u kostimima Stormtroopera na krovu kombija obilazio Kijev i pozdravljao se sa sugrađanima.

Među kandidatima njegove partije su i drugi likovi iz franšize: Joda, Padme Amidala, Čubaka i Palpatin.

Trenutno je na izbornoj listi čak 16 muškaraca pod imenom Dart Vejder.

U kampanji Čubaka obećava da će “udariti dlakavu ruku korupcije”, dok Vejder uglavnom govori protiv rata.

U junu su Stormtrooperi dali krv za bolesnu decu, ali je kandidatura čoveka po imenu Dart Vejder odbijena u trci za predsedničke izbore.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dart Vejder ne odustaje: Sa Čubakom protiv korupcije i rata

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2014

Dart Vejder, jedan od najvećih filmskih zlikovaca svih vremena, ne odustaje od političke karijere u Ukrajini... ..Čovek u kostimu čuvenog lika iz filmova "Ratovi zvezda" i zvanično je promenio ime u Dart Vejder i vođa je Internet partije Ukrajine. Kao i njegovi takmaci, Dart trenutno vodi kampanju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.