Baka živi na brodu za 164.000 dolara godišnje

Izvor: B92, 25.Jan.2015, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka živi na brodu za 164.000 dolara godišnje

Nakon što joj je umro muž, osamdesetšestogodišnja udovica je rešila da proda svoju kuću u Floridi i preseli se na luksuzni kruzer.

Li Vočtsteter, ili Mama Li kako je zove posada broda, na kruzeru Crystal Serenty je već skoro 7 godina. Ona je procenila da je život na brodu košta 164.000 godišnje. U tu cenu je uključena njena soba, obroci, napojnice i svakodnevna zabava u brodvejskom stilu.

Tokom svog pedesetogodišnjeg braka, Mama Li je sa svojim suprugom bila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na 89 putovanja različitim kruzerima i posetila je preko 100 zemalja.

Njen život na brodu je prilično aktivan, beu obzira na to što ima 86 godina.

„Svako veče nakon večere plešem po nekoliko sati. To praktikujem već godinama“ rekla je Li američkim medijima.

foto: flickr.com/kansaphoto

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Baka prodala kuću i već 7 godina živi na luksuznom brodu

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jan.2015, 00:21

Nakon što joj je umro muž, osamdesetšestogodišnja udovica je rešila da proda svoju kuću u Floridi i preseli se na luksuzni kruzer...Li Vočtsteter, ili Mama Li kako je zove posada broda, na kruzeru Crystal Serenty je već skoro 7 godina. Ona je procenila da je život na brodu košta 164.000 godišnje....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.