Ako vi i partner imate ovu ZAJEDNIČKU stvar – STVORENI ste jedno za drugo

Izvor: Telegraf.rs, 24.Mar.2017, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako vi i partner imate ovu ZAJEDNIČKU stvar – STVORENI ste jedno za drugo

Iako mnogi misle da su ključne stvari u svakoj jakoj vezi poverenje, lojalnost i zajednički interesi, jedan ekspert tvrdi NIJEDNA od ovih stvari.

Stručnjak za veze Džejms Pris tvrdi da je najvažnija stvar za uspeh svake ljubavne veze - odličan smisao za humor. Evo i zašto.

Foto-ilustracija: Profimedia

"Ako ob osobe imaju sjajan smisao za humor onda mogu da sagledaju smešnu stranu situacija i generalno su opušteniji kada se susretnu sa problemima. Svaka svađe >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << može biti rešena humorom i nakon toga više ćete ceniti partnera", tvrdi on.

Pris posebnu pažnju stavlja na takozvani "povezujući" humor koji se odnosi na pronalaženje zajedničkog temelja, deljenje priča i jačanje emotivne veze kroz smešne životne anegdote.

"Kada se oboje smejete, prirodno je da ćete stvoriti vezu i biti jači par", objašnjava Pris.

Pritom, humor može da ukaže na povećanu inteligenciju, što je takođe vrlo privlačna osobina.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.