5 gluposti koje činiš nakon raskida, a koje ti mogu upropastiti život!

Izvor: NaDlanu.com, 01.Nov.2014, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 gluposti koje činiš nakon raskida, a koje ti mogu upropastiti život!

Vreme leči sve rane, ali... Prva nedelja nakon raskida je kobna... Ne otežavaj sebi život,a ove gluposti ti se mogu opasno obiti o glavu.

Nemoj glumiti da si dobro

Neke žene već prvi dan nakon raskida šetaju okolo i govore da su sasvim u redu. To je samozavaravanje i odlaganjee. Takva će se žena slomiti nakon mesec dana, i proživljavati prvu nedelju. Ako ti se plače - plači, radi šta želiš, samo nemoj samu sebe uveravati da si super, jer verovatno nisi. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com <<

Nemoj pokušavati da ostaneš prijatelj s njim

Kasnije možeš, ali na početku to jednostavno neće funkcionisati. Naravno da možete ostati u prijateljskim odnosima, ali na početku je to najčešće samo pokušaj da se vratiš u vezu s njim, a on to najverovatnije ne želi.

Nemoj ga uhoditi

Na Facebooku, na mestima na kojima znaš da će biti - nemoj. To nije dobro ni za tebe, ni za njega. Umesto da se baviš njime, bavi se sobom.

Nemoj spavati s njim

Možda će ti se to činiti kao logičan izbor, ali nemoj spavati s bivšim nakon raskida. On to najverovatnije radi samo zbog seksa, ti ćeš to najverovatnije raditi s ciljem da se pomirite, i niko neće biti srećan.

Nemoj se tetovirati

Ni ošišati. To možeš malo kasnije, kada ćeš biti sigurna da tetovaža ili drastično promenjena frizura nemaju veze s raskidom. Tetovaža ili nova frizura ga neće vratiti, niti će učiniti da se osećaš bolje.

Izvor: Index.hr

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.