24 minuta: Kesić ima poruku za one koji mu prete hapšenjem VIDEO

Izvor: B92, 01.Okt.2016, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

24 minuta: Kesić ima poruku za one koji mu prete hapšenjem VIDEO

Nova sezona emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” počela je na TV B92. Svake subote u 21h Zoran Kesić baviće se najaktuelnijim temama.

U prvoj emisiji nove sezone Kesić se osvrnuo na želje naroda i ostavio poruku onima koji prete da ćega uhapsiti.

"Ovo je emisija koja je održala referendum o datumu početka nove sezone. Na referendumu se čak 99,8 odsto gledalaca izjasnilo da datum ostane 1. oktobar i poštujući želju naroda - evo nas. A, svima onima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prete da će da me privedu zbog ovog referenduma, jasno i glasno poručujemo: Možete da uhapsite mene, ali ne možete da uhapsite i mene i sve naše gledaoce koji su glasali. Mislim, ne možete, možete, ali među nama rečeno, ako već hapsite, hapsite gledaoce, šta ću vam ja, nisam ja ništa...", poručio je Kesić.

U prvoj epizodi jesenje sezone „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ gost je novinar, bloger i, kako Njuz-netovci kažu, Amerikanac u Beogradu Kris Farmer, a analitičar glavni i odgovorni urednik „Južnih vesti“ Predrag Blagojević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.