Ženske muke: Zašto je tuđe uvek slađe?

Izvor: Vesti-online.com, 22.Apr.2017, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženske muke: Zašto je tuđe uvek slađe?

Ogledalce, ogledalce, ko je najlepši na svetu? Poznatom rečenicom iz bajke većina devojaka na svetu započinje dan. Ova staklena površina je najbolji prijatelj, ali i neumoljivi neprijatelj pripadnica nežnijeg pola. Kaže se da je lepota u očima posmatrača, pa dame čine sve kako bi se baš tom savršenom oku dopale.

Dokaz da je tuđe slađe, a da dame uglavnom nisu zadovoljne svojim odrazom u ogledalu može najbolje da se vidi u salonima lepote. Oni su kao bunari želja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Tamo plavuše postaju crnke, brinete dobijaju zlatne vlasi, riđokose koje proklinju kosu boje šargarepe farbaju se u boju lešnika dok se crnki ostvaruje san o vatreno crvenoj frizuri i to baš onakvoj kakvu je imala ona lepotica koja je upravo izašla od frizera.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.