Svi znate ko je ona, ali retko ko će je ovde prepoznati

Izvor: B92, 04.Jan.2015, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi znate ko je ona, ali retko ko će je ovde prepoznati

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan krasi naslovnu stranu magazina ’Love’ na kojoj je gotovo neprepoznatljiva.

U Pradi od glave do pete tridesetčetvorogodišnjakinja izgleda potpuno drugačije na naslovnoj strani magazina. Kim je izjavila da je snimanje editorijala trajalo tri dana u jednom motelu u Los Anđelesu, te da su jedne večeri snimali do četiri ujutru.

“Miuccia na Kim“, naslov je ove graciozne naslovne strane.

Kada je Kim na Instagramu podelila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovu naslovnu stranu mnogi su pomislili da se radi o nekom drugom, dok nisu shvatili da je to zaista rijaliti zvezda na naslovnici.

Ipak, talasi u kosi, vidno tamniji ten i izbeljene obrve bile su dovoljne da ne prepoznamo Kim.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li je i u stvarnosti ovoliko visoka? Kim Kardašijan neprepoznatljiva na novoj naslovnici!

Izvor: Svet, 04.Jan.2015

Zahvaljujući selfijima koje svakodnevno objavljuje, videli smo zaista mnogo fotografija Kim Kardašijan. Ali ovako nešto verovatno do sada niste videli. . Rijaliti zvezda iznenadila je svojih 27 miliona pratilaca na Tviteru kada je objavila naslovnu stranu magazina “Love” na kojoj izgleda neprepoznatljivo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.