Ova torba je glavni trend ovog leta, a košta 100 dinara

Izvor: Vesti-online.com, 07.Avg.2017, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova torba je glavni trend ovog leta, a košta 100 dinara

Mrežaste torbe su preplavile sve društvene mreže, a modne blogerke su nam dale obilje sjajnih ideja kako da ih nosimo.

Na prvi pogled, mrežaste torbe ne deluju nimalo atraktivno ni primamljivo, ali dame iz sveta mode su pokazale da one mogu biti i te kako zanimljiv aksesoar.

Sjajno izgledaju u vidu opuštenih kombinacija za grad, i veoma lako se uklapaju uz gotovo sve modne stilove.

Blogerke su se poigravale sa ovim trendom, te su dodavale voće, knjige, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kozmetiku, koje se jasno naziru iz torbe i deluju nonšalantno i smelo. Naravno, ako ne želite da niko vidi šta nosite u njima, možete ih obložiti maramom.

Dok ovaj model mrežaste torbe postoji u različitim bojama, definitivno je najpopularnija bež nijansa.

A cena? Prava sitnica. Na raznim onlajn prodajnim sajtovima, ovaj model torbe se može naći za manje od dolar - tačnije, za 0,80 dolara, što kod nas iznosi 80 dinara.

S for summer and for simplicity on my newest post

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.