Dragan je među najomiljenijim našim voditeljima a znate li da je OVA POZNATA DAMA njegova žena?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2017, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan je među najomiljenijim našim voditeljima a znate li da je OVA POZNATA DAMA njegova žena?

Svi se iznenade.

Dragana Ilića upoznali smo kao radijskog i televizijskog voditelja. Dugi niz godina se bavi ovim poslom i uspeo je da pridobije mnogobrojne simpatije gledalaca širom Srbije.

Međutim, o njegovom privatnom životu se jako malo zna pa se ljudi potpuno šokiraju kada saznaju da je jedna njegova koleginica zapravo i njegova supruga.

HTELI SU DA PROVERE DA LI IM SINČIĆ SPAVA: Ono što su zatekli u sobi ostavilo ih je BEZ TEKSTA! (VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Reč je o voditeljki i urednici vesti televizije "B92" Živani Šaponji Ilić. Zapravo, njih dvoje čine dobar spoj i totalno idu jedno uz drugo tako da prvobitno iznenađenje brzo nestane.

 Prvi put je izvela bebu u šetnju nakon porođaja - dobila je UVREDU kakvu će pamtiti DOK JE ŽIVA!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.