DŽEK TRBOSEK 21. VEKA KONAČNO DOLIJAO: Brutalni serijski ubica koji je unakazio 11 žena uhvaćen 30 godina nakon prvog zločina!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2016, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽEK TRBOSEK 21. VEKA KONAČNO DOLIJAO: Brutalni serijski ubica koji je unakazio 11 žena uhvaćen 30 godina nakon prvog zločina!

Serijski ubica koga su nazvali kineski Džek Trbosek zbog načina na koji je ubio svojih 11 ženskih žrtava, uhapšen je 30 godina nakon što je sve počelo. Gao Cengjong (52) priznao je 11 ubistava u Gansu i susednom regionu unutrašnja Mongolija između 1988. i 2002. godine, saopštilo je ministarstvo javne bezbednosti.

Uhvaćen je u prodavnici koju vodi sa suprugom u Bejinu na severozapadu provincije gde su se njegovi navodni zločini odigrali, piše dailymail.co.uk.

Gao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je optužen da je birao mlađe žene, obučene u crveno koje bi pratio do kuće, silovao, a potom ubijao. Obično bi im presekao vrat i unakazio njihova tela. Njegova najmlađa žrtva je imala samo osam godina. Išao je toliko daleko da je nekim žrtvama vadio reproduktive organe.

- Osumnjičeni je seksualni perverznjak i mrzi žene - izjavila je policija 2004. godine, kada su povezivali zločine i ponudili nagradu od 200.000 juana (30.000 dolara) za bilo kakve informacije koje bi ih dovele do hapšenja.

Foto: Profimedia, Alamy

"On je povučen i nije društven, ali je strpljiv", zaključili su još tada.

Gao je uhvaćen tako što je njegov rođak dok je bio u kućnom pritvoru u Bejinu zbog nekog manjeg zločina, na sebi imao njegov DNK. Policija je zaključila da je ubica koga jure 28 godina sa njim u srodstvu i da se Gaov DNK podudara sa ubicinim.

Nije bilo jasnih objašnjenja zašto su ubistva prestala 2002. godine.

Inače, pravi Džek Trbosek bio je serijski ubica u istočnom Londonu krajem Viktorijanskog perioda.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

KOLJAČ SA ISTOKA Kineski Džek Trbosek uhvaćen posle 30 godina!

Izvor: Blic, 30.Avg.2016, 06:24

Serijski ubica koji je, zbog načina na koji je osakatio i ubio 11 žena, poznat kao "Kineski Džek Trbosek", uhapšen je 30 godina nakon što su počela njegova krvava ubistva...Gao Čengjong (52) priznao je da je između 1988. i 2002. počinio 11 ubistava u provinciji Gansu i susednoj oblasti Unutrašnja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.