Besna na bivšeg: On je lenj i živi od mog novca

Izvor: B92, 17.Okt.2014, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besna na bivšeg: "On je lenj i živi od mog novca"

Kada se prašina oko borbe nad starateljstvom spustila, glumici Hale Beri ostalo je da plaća 16 hiljada dolara mesečno alimentaciju za ćerku Nalu koji je dobila sa Gabrijelom Obrijem.

Obzirom da je ova suma poprilično velika, Gabrijel je čak prestao da radi, ali glumica je odlučila da stane na put ovoj nepravdi.

Kako prenosi portal „TMZ“ Hale je podnela papire sudiji na kojima zahteva da joj se alimentacija sa 16 smanji na tri hiljade dolara od kojih će njena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ćerka takođe moću vrlo lagodno da živi.

Hale smatra da Gabrijel zloupotrebljava alimentaciju i da je zbog tolike smune novca čak prestao da radi.

Ona smatra da je on sposoban da radi i zarađuje te da je tri hiljade dolara sasvim pristojna suma novca za izdržavanje njihove šestogodišnje ćerke.

Hale i Gabrijel polovično dele starateljstvo nad ćerkom, ali glumica ne želi da on živi lagadno o njenom trošku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Neće više da ga finansira: Hali Beri zaratila sa bivšim!

Izvor: Svet, 17.Okt.2014

Hali Beri (47) još uvek ne uspeva da pronađe zajednički jezik sa bivšim nevenčanim suprugom Gabrijelom Obrijem (38), sa kojim ima šestogodišnju ćerku Nalu.. Naime, slavna glumica navodno je podnela zahtev sudu za smanjenje alimentacije koje plaća manekenu, a koja trenutno iznosi 16.000 dolara....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.