10 odevnih komada koje svaka žena treba da ima

Izvor: B92, 06.Feb.2016, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 odevnih komada koje svaka žena treba da ima

Ovih deset odevnih predmeta svevremenski su i nezaobilazni delovi svake garderobe.

Iako se možda nećete složiti s naših top 10, verujemo kako je svakoj ženi teško da odoli paru farmerki koji savršeno grli obline ili besprekorno krojenom crnom sakou. Ovo su osnovni komadi, odnosno osnova garderobe na koju lako možete da nadograđujete šarene detalje i trendi, sezonske hitove.

Bež mantil

Bež mantil odevni je must-have i mudra investicija za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koju znamo da ne izlazi iz mode. Klasični komad neutralne boje koji će svakoj kombinaciji dati dozu ležernosti i elegancije.

Crne salonke

Klasične crne salonke spasilac su svake kombinacije. Ako želite farmerke da pretvorite u večernji look ili ne možete da nađete savršene cipele koje bi išle uz vašu novu haljinu, obične crne salonke uvek su tu za vas.

Savršeni sako

Čak i ako vaš posao ne zahteva određenu vrstu garderobe, složiće te se da je dobro krojen sako idealan prijatelj kako dnevnih, tako i večernjih kombinacija.

Farmerke

Da li ikada prestaje potraga za savršenim parom farmerki? Na vama je da odaberete savršen kroj za vas, izbor je veliki, ali jednom kada ga nađete, ne puštajte ga!

Mala crna haljina

Šta više reći?

Majica s prugicama

Majica koja na popularnosti nije izgubila još od početka 20. veka, komad je kojem se uvek i s radošću vraćamo.

Bela košulja

Svaki dan kada vam ponestane ideja šta da obučete, ovo je komad za kojim bi trebalo posegnuti. Dovoljno udoban kroj daće vam željenu opuštenost, a pri tome ćete uvek izgledati apsolutno sređeno.

Sandale bež boje

Sandale u bež tonovima već su neko vreme veliki hit, a teško ćete pronaći zvezdu koju nismo barem jednom u njima uhvatili. S razlogom! Njihovi stilisti vrlo dobro znaju da ove cipele vizuelno izdužuju noge, a jednako se dobro uklapaju i u glamurozne kombinacije za crveni tepih, kao i opušteni gradski look.

Crveni ruž

Nezavisno od toga što se ne radi o komadu odeće ili obuće, crveni ruž uvek će biti savršena tačka na i vašem izgledu.

Crne pantalone

Crne pantalone koje dosežu do članka svoj najveći trenutak imale su kada je Audrey Hepburn počela tako savršeno da ih nosi. Ove pantalone savršena su i malo elegantnija alternativa za vaše omiljene farmerke.

Izvor: elle.hr

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.