Na Kopaoniku zemljotres 3,9 stepeni po Rihteru

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Dec.2014, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kopaoniku zemljotres 3,9 stepeni po Rihteru

Na Kopaoniku je danas popodne registrovan zemljotres magnitude 3,9 jedinica Rihterove skale, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Zemljotres je zabeležen u 16.41 u regionu mesta Blaževo.

Intenzitet zemljotresa u epicentru procenjen je na VI stepena Merkalijeve skale.

Kako se navodi, zemljotresi ovakvog intenziteta mogu izazvati mala oštećenja na objektima u epicentralnoj oblasti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Kopaoniku zemljotres 3,9 stepeni po Rihteru

Izvor: Press, 24.Dec.2014

. Na Kopaoniku je danas popodne registrovan zemljotres magnitude 3,9 jedinica Rihterove skale, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na Press...

Na Kopaoniku zemljotres 3, 9 stepeni po Rihteru

Izvor: Večernje novosti, 24.Dec.2014

BEOGRAD - Na Kopaoniku je danas popodne registrovan zemljotres magnitude 3,9 jedinica Rihterove skale, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Zemljotres je zabeležen u 16.41 u regionu mesta Blaževo. Intenzitet zemljotresa u epicentru procenjen je na VI stepena Merkalijeve skale. Zemljotresi...

Nastavak na Večernje novosti...

Zemljotres u okolini Sokobanja

Izvor: B92, 25.Dec.2014, 01:01

Zemljotres magnitude 3,6 jedinica Rihterove skale pogodio je u 22.41 između Sokobanja i Ražnja, rečeno je za B92 u Republičkom seizmološkom zavodu...Zemljotres se osetio na širem području, a portal Južne vesti navode da su zemljotres osetili i stanovnici Niša...Kako je za B92 rečeno u Republičkom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.