Mimi Oro napala Jelenu Golubović: Kad te zveknem jednom s***m ima da te strefi zemljotres

Izvor: Scandal.rs, 30.Mar.2015, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mimi Oro napala Jelenu Golubović: Kad te zveknem jednom s***m ima da te strefi zemljotres

Svađa između Mimi Oro i Jelene Golubović počela je nakon što je rediteljka Mimi nazvala elitnom prostitutkom, a ubrzo se u raspravu umešala i Matora.

“Znam za tvoju taktiku što si radila u prethodnom rijalitiju, to ti ovde neće proći. Ovde me zaobilaziš jer se plašiš mene”, rekla je Mimi, a Jelena je odgovorila.

“Ja tebe zaobilazim? Ja se tebe plašim? Zbog čega? Tvojih silikona?” 

“Pa kad te zveknem jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << s**om brate ima da te strefi zemljotres u glavi”, zapretila je Mimi.

Zmaj od Šipova, koji je sedeo pored Jelene na krevetu, zamolio je Vitu da ga izmasira, a Jelena je počela da se buni i šutira Zmaja, što je njega dodatno isprovociralo pa je nasrnuo na Golubovićku i zapretio da će “izvaditi budalu”.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

"Kad te zveknem jednom si*om, ima da te strefi zemljotres"

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2015

Sevnule varnice između Mimi Oro i Jelene Golubović. Pade zanimljiva pretnja....Jelena Golubović je isprozivala Mimi Oro nazvavši je elitnom prostitutkom na koju svi imaju pravo, samo ako dobro plate...Mimi je na ovu konstataciju odgovorila Jeleni da zna njenu taktiku koju je koristila u "Farmi",...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.